Lekker eten in een familiale sfeer

Zin in heerlijke grillgerechten of to share-gerechten? Of heb je meer zin in stoofvlees of andere klassiekers? Laat je smaakpapillen verwennen in brasserie de Plaetse in Schellebelle! 

De Plaetse is een brasserie gelegen in Schellebelle, gespecialiseerd in to share- en grillgerechten.
Brasserie De Plaetse in Schellebelle combineert lekker eten met een rustiek kader.

Het restaurant

Verwen jezelf met onze gerechten à la carte! Vooral onze grillgerechten zijn een aanrader. Proef zeker eens van onze sappige Ierse ribeye of côte à l’os met verse frietjes!

Onze brasserie is gelegen in het hart van Schellebelle, zowel binnen als buiten kan je rustig dineren. Er is een speeltuin voor de kinderen, gezinnen zijn dus zeker ook welkom.

Ook voor feestjes zijn we van de partij: verjaardagen, communie- of lentefeest, pensioenfeest …
Rouwtafels kunnen ook bij ons plaatsvinden.

Menu

Ons verhaal

In oktober 2016 ging de Plaetse voor de eerste keer open. Sindsdien is er al veel veranderd: we zijn van tearoom geëvolueerd naar een volwaardige brasserie gespecialiseerd in lekkere to share- en grillgerechten.

De Plaetse wordt uitgebaat door Elke en Laurana, bijgestaan door Jolien. Zij gaan voor een persoonlijke aanpak, waardoor er in de brasserie een leuke, familiale sfeer heerst.

Zin in heerlijke grillgerechten of to share-gerechten? Of heb je meer zin in stoofvlees of andere klassiekers?Reserveer dan snel een tafeltje bij brasserie de Plaetse in Schellebelle!

Reserveren

Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan snel een tafeltje!

Reserveren is niet verplicht maar wel aangeraden. Zeker in het weekend en in de zomer stroomt onze brasserie snel vol!